NEWS

Ασημένιο μετάλλιο για την εταιρεία Β ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ ΑΕ

 

Η Ροδίτικη εταιρεία Β ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ ΑΕ <<Ποτοποιία ΑΙΓΑΙΟΝ>> ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, την βράβευσή της στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού London Spirits Competition by BEVERAGE TRADE NETWORK ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 17 Μαρτίου 2021.

Συγκεκριμένα, στην εταιρεία απονεμήθηκε το ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο (Silver Medal) για το Λικέρ Coffee Anise Aigaion. Πρόκειται για το ηδύποτο παρασκευάζεται από Ούζο και καφέ με 21 % περιεκτικότητα σε οινόπνευμα και το οποίο απέσπασε την πολύτιμη βαθμολογία που του χάρισε την δεύτερη θέση ανάμεσα σε χιλιάδες εξαιρετικά προϊόντα από ολόκληρη την υφήλιο.

Η κριτική επιτροπή του London Spirit Competition 2021 αποτελείτο από κορυφαίους sommelier, chef καθώς και επαγγελματίες της βιομηχανίας οινοπνευματωδών ποτών. Το Coffee Anise Aigaion απέσπασε υψηλή βαθμολογία και στα τρία στάδια του διαγωνισμού αποσπώντας το πολυπόθητο μετάλλιο το οποίο και αποτελεί μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία αλλά και για το νησί μας.

Το ασημένιο αυτό μετάλλιο αποδεικνύει ότι ο δρόμος για την επιτυχία και την αναγνώριση συνδέεται πάντα με την προσπάθεια και την δημιουργία. Η διάκριση αυτή δίνει ώθηση στην εταιρεία να συνεχίσει στον ίδιο δημιουργικό ρυθμό .  να στοχεύει ψηλά, τόσο στην ποιότητα, όσο και στην καταξίωση των τοπικών προϊόντων μας πέραν των ελληνικών συνόρων.